Zorggroep ENA doet mee met Jerusalema Challenge

Zorggroep ENA doet mee met Jerusalema Challenge

27 oktober 2020

Medewerkers van de drie locaties van Zorggroep ENA dansten afgelopen week samen de Jerusalema Challenge. Deze challenge verspreidt zich als een vrolijk makend virus over de wereld. Het nummer Jerusalema en het bijbehorende dansje staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens corona.

Onder de vrolijke klanken van Jerusalema stroomde bij Zorggroep ENA nieuwe energie door de vele hardwerkende zorgmedewerkers die zich dag in dag uit inzetten voor ouderen. Voor de opname offerden de groepjes op verschillende momenten 10 minuten van hun pauze op en dat was voor niemand een probleem. Heerlijk om te doen in de stressvolle coronaperiode, was de algemene reactie. Voor de challenge hebben we goed gelet op de coronaregels: groepjes van vier buiten en iedereen heeft een mondkapje op.

Met de dans brengt Zorggroep ENA ook een ode aan de samenleving van Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel. De steun die we in de eerste coronaperiode hebben gehad, was werkelijk hartverwarmend. Maar ook nu het coronavirus weer de kop opsteekt, laten de inwoners merken dat we er niet alleen voor staan. Samen houden we het vol!

 

Foto’s van de making-off

 

 

 

Meer nieuws