Activiteiten

Samen midden in het leven betekent meedoen aan leuke activiteiten. Onze ontmoetingsruimten bieden vertier en gezelligheid. We organiseren regelmatig spelletjesmiddagen, bingo’s, muziekoptredens, knutselochtenden maar ook beweegactiviteiten. Als het weer het toelaat gaan we ook graag naar buiten voor een wandeling of soms een dagje uit.

ENA streeft ernaar om naast de beste professionele zorg de cliënten ook een prettig gevoel van welbevinden te geven. Dat betekent dat er alle aandacht is voor uw interesses, wensen, hobby’s en verlangens. Onze medewerkers kijken naar wat u leuk vindt. Wat u gewend bent om te doen.  Wat u blij maakt. Wij gaan uit van de mogelijkheden die er nog wel zijn. Wij helpen u om een zinvolle bijdrage te leveren. 

Fijn wonen en professioneel zorg zijn vanzelfsprekend belangrijk. Maar van het rijtje wonen, zorg en welzijn blijkt welzijn het meest belangrijk te zijn voor mensen: ‘Wat is er vandaag voor mij te doen?’ Dat houdt mensen bezig.

Op al onze locaties is elke dag wel iets te doen. In de huiskamers van verpleegzorg, bij de dagopvang of op het gezellige Dorpsplein dat elke locatie heeft. Samen met u en de mensen om u heen worden die activiteiten georganiseerd die aansluiten bij uw interesses, leefwereld en wensen. Veel activiteiten worden door medewerkers, vrijwilligers en soms ook bewoners en hun familie georganiseerd, andere door scholen of bedrijven.

Ook zijn op de Dorpspleinen tal van activiteiten die wij met Welzijn Barneveld en SWO in Scherpenzeel uitvoeren. De Dorpspleinen zijn een plek voor iedereen, of u nu een bewoner bent van het woonzorgcentrum, een aanleunwoning of uit de wijk komt. Iedereen is welkom. Ontmoeten, gezelligheid en ontspanning staan voorop. 

Een mooi voorbeeld is onze inloopochtend op vrijdag in Scherpenzeel, Buurtkamer De Vijver.

Scroll naar boven