Nieuw Avondrust

Nieuw Avondrust – Voorthuizen

Nieuw Avondrust heeft een ruime en lichte uitstraling. Dit is dé plek voor ouderenzorg in Voorthuizen. De locatie ligt dichtbij het centrum van het dorp. U bent hier van harte welkom als u hulp en ondersteuning zoekt bij het ouder worden. Nieuw Avondrust biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in Voorthuizen en omgeving. Daarvoor organiseren we regelmatig welzijnsactiviteiten.

Tijdelijk verblijf mogelijk!
Nieuw Avondrust heeft als enige locatie binnen ENA een afdeling voor mensen die tijdelijk zorg of ondersteuning nodig hebben. In ELV De Maat zijn hiervoor elf ruime, moderne kamers beschikbaar.

Entree
Nieuw Avondrust heeft een groene uitstraling. Het huis heeft aan de voorzijde een grote open tuin. Binnen is het zorgcentrum ruim bemeten. De mooie centrale hal biedt ruimte voor ontmoeting en ontspanning. U vindt hier een winkeltje, de kapper, een leestafel en een poolbiljart. In de naastgelegen recreatiezaal Zeumeren worden elke dag maaltijden geserveerd en activiteiten georganiseerd waarbij u van harte welkom bent.

De appartementen
Nieuw Avondrust beschikt over 77 zorgappartementen: ruime driekamerappartementen die geschikt zijn voor bewoning door 1 of 2 personen en eenkamerappartementen. Elk appartement is voorzien van een comfortabel bed, eigen sanitair en een keukenblok. U mag uw appartement verder helemaal naar eigen wens inrichten met uw persoonlijke spullen. Het appartement voldoet aan alle veiligheidseisen.

Op deze locatie is er ruimte voor voor somatische zorg en voor ouderen met een vorm van dementie (psychogeriatrie). Op iedere etage bevinden zich centrale huiskamers. Deze zijn zo ingericht dat ze ook een huiselijk gevoel uitstralen. Elke huiskamer heeft een gezellige, gezamenlijke woonkamer met open keuken. Hier vinden activiteiten plaats die zijn afgestemd op uw behoeften en wensen. Uw hobby’s en levenservaring staan centraal.

Naast het bieden van huisvesting en verzorging aan cliënten heeft deze locatie ook aanleunwoningen.

Samen verblijven bij Nieuw Avondrust
Het merendeel van de appartementen is geschikt voor bewoning door twee personen. Daardoor is het mogelijk dat partners bij elkaar kunnen blijven wonen als één van hen of beiden een indicatie (Wlz) heeft. Dit geldt uiteraard niet voor de eenpersoons-kamerappartementen. Wel is het mogelijk om gebruik te maken van het koppelbed. Zie voor meer informatie hieronder.

We bieden ook gelegenheid voor naasten om te logeren. U kunt daarvoor gebruik maken van het koppelbed. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van de restauratieve voorzieningen. De eigen bijdrage is vermeld in de prijslijstvan ENA.

Scroll naar boven