Ruimzicht

Ruimzicht – Barneveld

Locatie Ruimzicht in Barneveld ligt op steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Barneveld. U bent hier van harte welkom als u professionele hulp en ondersteuning zoekt bij het ouder worden. Ruimzicht biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in de gemeente Barneveld. Daarvoor organiseren we regelmatig welzijnsactiviteiten.

Entree
De entree van Ruimzicht bevindt zich aan de Rozenhof; een ommuurd, groen plein met (betaalde) parkeergelegenheid. Rechts naast de ingang is een buurttuin. Deze besloten tuin heeft diverse zonnige zitjes en een veranda om bij minder weer ook buiten te kunnen zitten. Loopt u Ruimzicht binnen, dan komt u bijna direct uit op het gezellige Dorpsplein. Hier worden elke dag verse maaltijden bereid en activiteiten georganiseerd waarbij u van harte welkom bent.

De appartementen
Ruimzicht heeft 49 zorgappartementen. Op de begane grond bevindt zich de unit voor somatische zorg. Deze appartementen liggen allen dichtbij het Dorpsplein. Op de eerste en tweede etage van Ruimzicht bevinden zich 4 huiskamers voor kleinschalig wonen. Rondom de huiskamer liggen 9 appartementen voor ouderen met een vorm van dementie (psychogeriatrie). De huiskamers zijn zo ingericht dat ze ook een huiselijk gevoel uitstralen. Elke huiskamer heeft een gezellige, gezamenlijke woonkamer met open keuken. Hier vinden activiteiten plaats die zijn afgestemd op uw behoeften en wensen. Uw hobby’s en levenservaring staan centraal.

De ruime eenkamerappartementen zijn zo opgezet dat ze voldoen aan alle moderne wensen. Elk appartement is voorzien van een comfortabel bed en eigen sanitair. In de vaste kastenwand is een koelkast aanwezig. U mag uw appartement verder helemaal naar eigen wens inrichten met uw persoonlijke spullen. Het appartement voldoet aan alle veiligheidseisen.

Naast het bieden van huisvesting en verzorging aan cliënten heeft deze locatie ook aanleunwoningen.

Samen verblijven bij Ruimzicht
In Ruimzicht zijn de appartementen niet geschikt voor echtparen. Het is in sommige situaties wel mogelijk om als echtpaar te wonen in een van de aanleunwoningen bij Ruimzicht. U ontvangt dan zorg van ons Zorg Thuis team als u een Wlz-indicatie heeft.

We bieden ook gelegenheid voor naasten om te logeren. U kunt daarvoor gebruik maken van het koppelbed. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van de restauratieve voorzieningen. De eigen bijdrage is vermeld in de prijslijstvan ENA.

Scroll naar boven