Locaties

Onze huizen bieden een prettig thuis
Bij ENA is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom – u dus ook! En als u bij ons woont, vinden wij huiselijkheid, sfeer, geborgenheid en veiligheid heel belangrijk. Onze woningen zijn allemaal comfortabel ingericht en hierbij houden we rekening met specifieke woonwensen. Wij kijken wat het beste bij u past; onze cliënten staan centraal. Dat u zich prettig voelt, is voor ons het meest belangrijk. Hierover maken wij samen goede afspraken en een dienstenpakket op maat. 

Onze drie huizen zijn ook een plek voor gastvrije ontmoetingen. Er is altijd wel iets te doen. Winkeltjes, restaurants en leuke activiteiten zorgen voor beweging en gezelligheid. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze woonlocaties:

Bekijk onze locaties

Barneveld

Locatie Ruimzicht in Barneveld ligt op steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Barneveld. Ruimzicht biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in de gemeente Barneveld.


Voorthuizen

Nieuw Avondrust heeft een ruime en lichte uitstraling. Dit is dé plek voor ouderenzorg in Voorthuizen. De locatie ligt dichtbij het centrum van het dorp. Nieuw Avondrust biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in Voorthuizen en omgeving.

Scherpenzeel

Warm, licht, groen en gastvrij. Dat is locatie Het Huis in de Wei in Scherpenzeel. Het huis staat dichtbij het centrum van Scherpenzeel. Om de hoek is Huize Scherpenzeel met een prachtig park om doorheen te wandelen. Het Huis in de Wei biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf.

Scroll naar boven