werken bij ENA
werken bij ENA

Vacatures

Ben jij iemand die de lach op iemands gezicht tovert? Die graag luistert naar verhalen? Die geniet van de wijsheid die komt met de jaren? Dan ben je helemaal op je plek in de ouderenzorg.

Flexwerk

Jij bent iemand die houdt van vrijheid. En je hebt liefde voor de zorg! Hoe kun je deze twee combineren? Kom dan werken in ons flexteam. Hier kun je werken op de tijd die jou past.

Werken & Leren

Leer jij liever in de praktijk dan alleen maar in de schoolbanken? ENA is een erkend leerbedrijf en heeft meerdere mogelijkheden om jou op te leiden binnen de ouderenzorg.

Vrijwilligers

Met het unieke netwerk van vrijwilligers geeft ENA de zorg samen vorm. Bij ENA bepaal je als vrijwilliger zelf hoe je van betekenis bent.

Zorg jij samen met jouw collega’s voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners en cliënten? 

Ben jij creatief in het vinden van díe dingen die een dag van onze bewoners en cliënten mooier maken? Bij ENA vinden we vooral het geven van persoonlijke aandacht, naast het verlenen van professionele zorg, heel belangrijk. Net als de ruimte die jij krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en de aandacht voor een goede balans tussen jouw werk en privéleven. Want om samen goed te kunnen zorgen voor de bewoners en clïenten, in welke functie je ook zit, betekent ook dat we samen goed voor jou zorgen. 

Het is bij ENA mogelijk om flexibel inzetbaar te zijn, bijvoorbeeld alleen de weekenden of de avonden. Wil je juist meer structuur? Wij hebben meerdere vacatures voor vaste dagen en tijden op verschillende afdelingen binnen onze huizen. 

Heb je nog geen ervaring in de ouderenzorg? Volg dan een BBL-opleiding binnen onze 3 huizen in Voorthuizen, Barneveld of Scherpenzeel. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk onze locaties

Barneveld

Locatie Ruimzicht in Barneveld ligt op steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Barneveld. Ruimzicht biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in de gemeente Barneveld.

Voorthuizen

Nieuw Avondrust heeft een ruime en lichte uitstraling. Dit is dé plek voor ouderenzorg in Voorthuizen. De locatie ligt dichtbij het centrum van het dorp. Nieuw Avondrust biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in Voorthuizen en omgeving.

Scherpenzeel

Warm, licht, groen en gastvrij. Dat is locatie Het Huis in de Wei in Scherpenzeel. Het huis staat dichtbij het centrum van Scherpenzeel. Om de hoek is Huize Scherpenzeel met een prachtig park om doorheen te wandelen. Het Huis in de Wei biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf.

Bel of mail naar de betreffende contactpersoon

Neem contact op

Mail of bel ons op 0342 – 47 95 00

Scroll naar boven