Eerstelijnsverblijf De Maat

Heeft u na een ziekenhuisopname zorg nodig en kunt u niet terecht in een ziekenhuis of zorginstelling met medisch specialistische behandeling? Wellicht wacht u op een vervolgoperatie of kunt u om een andere reden tijdelijk niet voor uzelf zorgen. Dan kunt u bij ENA terecht in eerstelijnsverblijf (ELV) De Maat, bij onze locatie Nieuw Avondrust in Voorthuizen. Uitgangspunt is dat u tijdelijk niet in uw eigen woonomgeving kan verblijven en niet in aanmerking komt voor een langdurige Wlz-indicatie. De behandeling en ondersteuning is dus gericht op een terugkeer naar huis.

Zorg en comfort binnen handbereik
De Maat heeft 11 comfortabele kamers waar u alle deskundige zorg krijgt die u nodig heeft. De zorg wordt met u persoonlijk afgestemd, in samenspraak met mantelzorgers en behandelend arts. Iedere kamer op afdeling De Maat is voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en een eigen keukenblok. Bent u opgenomen op De Maat, dan maakt u gebruik van alle zorg en faciliteiten binnen ENA.

De medewerkers van Klantadvies en-bemiddeling bespreken graag met u de mogelijkheden. Wilt u een verwijzing voor kort verblijf aanvragen, neemt u dan contact op met uw huisarts of behandelend arts.

Een foto-impressie van De Maat:

Scroll naar boven