Zorgtechnologie

Altijd kijken naar hoe het makkelijker en aangenamer kan. Als het thuis niet meer gaat bieden de locaties van ENA, Ruimzicht , Huis in de Wei en Nieuw Avondrust , uitkomst. Hier bieden we met liefde en persoonlijke aandacht een thuis aan mensen die verpleeghuiszorg nodig hebben.

Daarbij zijn we altijd op zoek naar vernieuwingen die het leven en werk van cliënten, bewoners en medewerkers makkelijker en aangenamer maken. Dit zijn soms oplossingen met behulp van techniek. Onze visie op leven, zorg en werken in de zorg is heel bepalend voor welke technische oplossingen we wel of niet inzetten. We stimuleren cliënten en bewoners zoveel mogelijk actief te blijven in het eigen levensritme.

Wij zetten zorgtechnologie in om zo te onderzoeken wat mogelijk is om zoveel mogelijk vrijheid en autonomie te garanderen. We bieden mensen een veilige plek en blijven steeds kijken naar wat het effect is op de vrijheid of autonomie van hen zelf of anderen. Veiligheid betekent vanzelfsprekend ook dat we rekening houden met de wet- en regelgeving rondom privacy en datagebruik.

We vinden het belangrijk dat u als cliënt, bewoner of naaste weet dat wij gebruik maken van zorgtechnologie wanneer u kiest voor de zorg van ENA. Wilt u hier meer over weten? U kunt terecht bij uw eerstverantwoordelijke verzorgende.

Scroll naar boven