Versterk team Nieuw Avondrust: Verzorgende IG – Voorthuizen

Versterk team Nieuw Avondrust: Verzorgende IG – Voorthuizen

Op locatie Nieuw Avondrust in Voorthuizen bieden we verschillende vormen van intramurale zorg en behandeling aan ouderen. Het huis ligt centraal, dicht bij het dorpscentrum en heeft sterke wortels in de lokale gemeenschap. Kom jij ons gezellige team versterken? We zijn op zoek naar:

Verzorgenden IG

Parttime/fulltime: aantal uren bespreekbaar

Op deze locatie geven we somatische en psychogeriatrische zorg. Op iedere etage bevinden zich centrale huiskamers. Deze zijn zo ingericht dat ze ook een huiselijk gevoel uitstralen. Elke huiskamer heeft een gezellige, gezamenlijke woonkamer met open keuken. Hier vinden activiteiten plaats die zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de cliënten. Nieuw Avondrust biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in Voorthuizen en omgeving. Daarvoor organiseren we regelmatig welzijnsactiviteiten

Jij bent 
Jij bent iemand die kijkt naar de mens achter iedere deur. En je hebt oor voor ieder verhaal. Jij bent iemand met hart voor de ouderenzorg. Je luistert en je handelt tegelijk. Je hebt een feilloze antenne voor wat nodig is op welk moment. Jij maakt als Verzorgende-IG deel uit van het team en bent bezig met de uitvoering en coördinatie van verzorging en verpleging. Je maakt afspraken over de zorg met de cliënten en familieleden en vindt het belangrijk dat deze ook worden nagekomen. In ieder team streven we naar de beste zorg en een betekenisvolle dag voor de cliënten. Wij werken met zelfroosteren, je neemt dus zelf verantwoordelijkheid voor een evenwichtige invulling van de diensten en een goede verdeling van de werkdruk voor het hele team.

Waarom zorggroep ENA?
Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben en biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. We werken vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor elke cliënt anders. Daarom is ons motto: ‘Samen midden in het leven’. Onze medewerkers zijn toegewijd, professioneel en ambitieus. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Jouw kennis is belangrijk voor ons! Daarom vragen we van jou:

 • Een vakgerichte opleiding, afgerond met het mbo-diploma Verzorgende IG
 • Meer dan alleen zorg: ook houden van een uitdaging. Daarnaast is een luisterend oor belangrijk
 • Dienstverlening en verzorging zit in je DNA
 • Flexibel inzetbaar

Wij waarderen jou met:

 • Passend salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van de CAO VVT salarisschaal FWG 35
 • 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT
 • Een MKSA (meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden)-regeling
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Scholing via de ENA Academie
 • Vast contract, onbepaalde tijd

Meer informatie en solliciteren
Ben je enthousiast en heb je al zin om aan de slag te gaan als verzorgende IG bij Nieuw Avondrust? Solliciteer direct! Mail naar sollicitaties@zorggroepena.nl. Graag in het onderwerp van de mail de functie noemen waarvoor je solliciteert.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Geen probleem! Je kunt contact opnemen met Guinhael Verheul (coachend leidinggevenden Nieuw Avondrust – Voorthuizen). Bel daarvoor het algemene nummer 0342-479500 en vraag naar Guinhael Verheul.

Zorggroep ENA vraagt nieuwe medewerkers bij indiensttreding altijd een recente Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen. Daarnaast doet Zorggroep ENA een check in zowel het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) als in het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Meer nieuws