Kwaliteitsverpleegkundige Zorg Thuis – Scherpenzeel

Kwaliteitsverpleegkundige Zorg Thuis – Scherpenzeel

Team ‘Zorg Thuis’ is helemaal nieuw bij Zorggroep ENA. We bieden zorg en ondersteuning aan ouderen die nog zelfstandig wonen in de aanleunwoningen of in de directe omgeving van onze drie locaties. Voor dit nieuwe team bij Het Huis in de Wei in Scherpenzeel zoeken we een enthousiaste:

Kwaliteitsverpleegkundige/wijkverpleegkundige (niveau 5)

aantal uren: 24-36 uur

Ligt jouw hart bij de ouderenzorg? Kun je luisteren terwijl je handelt en ben je in staat het voortouw te nemen om de kwaliteit van de zorg naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken!

Samen midden in het leven’, dat is wat we op al onze woonzorglocaties nastreven. We houden rekening met de dagelijkse routine die de individuele bewoners fijn vinden. We verdiepen ons in wat de bewoners belangrijk vinden en bieden een warme en vertrouwde omgeving, maar dan met ondersteuning, zorg en begeleiding. Daarbij vinden we het belangrijk dat mensen zo veel mogelijk zichzelf kunnen zijn en zoeken we altijd naar wat mensen nog zelf kunnen en willen. Als Kwaliteitsverpleegkundige ben je verbonden aan een aantal teams en werk je nauw samen met de je collega’s om de best haalbare zorg te kunnen bieden.

Jouw rol
Als Kwaliteitsverpleegkundige vind je het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team waarin we proberen om bewoners met een zorgvraag zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. In deze dynamische rol put je uit je ervaring om het deels nieuwe team te bouwen, coachen en begeleiden naar zelfstandigheid in het continu reflecteren op kwaliteit; hoe kunnen we efficiënter nog meer maatwerk leveren?

Waarom Zorg Thuis bij Zorggroep ENA?
Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben, biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. We werken vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor elke cliënt anders. Daarom is ons motto: ‘Samen midden in het leven’. Onze medewerkers zijn toegewijd, professioneel en ambitieus. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Jouw kennis is belangrijk voor ons! Daarom vragen we van jou:

 • Een vakgerichte opleiding, HBO-V
 • Een stevige persoonlijkheid die niet alleen ‘outside-the-box’ kan denken, maar deze ideeën ook uitdraagt
 • Een ondernemende instelling met visie
 • Kennis t.a.v. en werken met kwaliteitsindicatoren
 • Ervaring in het werken & coachen o.b.v. de PCDA-cyclus

Wij waarderen jou met:

 • Passend salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van de CAO VVT salarisschaal FWG 50
 • 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT
 • Een MKSA (meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden)-regeling
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Scholing via de ENA Academie
 • Vast contract, onbepaalde tijd

Meer informatie en solliciteren
Ben je enthousiast en heb je al zin om aan de slag te gaan als Kwaliteitsverpleegkundige in ons nieuwe team ‘Zorg Thuis’? Solliciteer direct! Mail naar sollicitaties@zorggroepena.nl. Graag in het onderwerp van de mail de functie noemen waarvoor je solliciteert. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Geen probleem! Je kunt contact opnemen met: Guinhael Verheul, mail: g.verheul@zorggroepena.nl of bel 06-10485048.

Zorggroep ENA vraagt nieuwe medewerkers bij indiensttreding altijd een recente Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen. Daarnaast doet Zorggroep ENA voortaan een check in zowel het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) als in het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Meer nieuws