Bereikbaarheid en Parkeerbeleid Het Huis in de Wei

Bereikbaarheid en Parkeerbeleid Het Huis in de Wei

Doel
Het doel van dit ondertekend parkeerbeleid is om duurzaamheid te bevorderen. Door het beperk van autoverkeer wordt het gebruik van fossiele brandstoffen en schadelijke stoffen verminderd.

 Parkeercapaciteit
 Wat voor parkeerplaats Hoeveelheid
 Vrij parkeren 26
 Invalide parkeerplaats 4
 Parkeerplaats voor speciaal kenteken 1
 Fietsenstalling 50

 

Daarnaast is er gelegenheid om te parkeren aan de weg. En bij de parkeerplaatsen van de naast gelegen Aldi, hier zijn 22 parkeerplaatsen, dit is een parkeerzone waar je 2 uur mag staan. Verder is er ook nog gelegenheid om aan de overkant van de weg tegenover het pand te parkeren, hier zijn 9 vrije parkeerplaatsen en één parkeerplaats voor invaliden.

Bevoegdheid
Elke medewerker en bezoeker heeft de mogelijkheid om met de auto te komen. Maar wanneer het mogelijk is, willen wij u de volgende alternatieven aanbieden.

Alternatieven

Naast vervoer met de auto is er ook de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te reizen. Er is een bushalte ‘Vijverlaan’ recht voor de deur van het pand, deze bushalte geldt alleen voor buslijn 511. Ook is er de mogelijkheid om uit te stappen bij bushalte ‘Holevoetplein’ of ‘De kerk’, vanaf hier is het nog circa 450 meter lopen naar ‘Huis in de Wei’. Deze bushaltes gelden voor buslijn 80 en X80.

Ook kunt u op de fiets ‘Huis in de Wei’ gemakkelijk bereiken. Het gebouw is van 2 kanten te bereiken, enerzijds vanaf de Dorpsstraat en anderzijds vanaf de Parklaan. Er zijn fietsenstallingen aanwezig bij beide ingangen van het gebouw.