Wooncentra

De woonzorglocaties van ENA hebben een ding gemeen: ze staan op een centrale plek; middenin de samenleving. Hier wordt zorg geboden met hart voor de mens, dit is een plek waar iedereen welkom is. Er is ruimte voor ontmoeting, maar ook alle aandacht voor eigen identiteit en privacy. De privéappartementen zijn allen voorzien van een eigen keukenblok, sanitair en alarmering. U heeft als bewoner alle ruimte voor inrichting met uw eigen spullen. In de centrale ruimte worden uiteenlopende activiteiten voor u en met u georganiseerd. U kunt samen met anderen een maaltijd gebruiken in het restaurant, maar natuurlijk heeft u de keuze om in uw eigen appartement te eten.

ENA beschikt over drie locaties; het Huis in de Wei in Scherpenzeel, Nieuw Avondrust in Voorhuizen en Ruimzicht in Barneveld. Op iedere locatie vindt u een bibliotheek en een winkeltje. Maar ook de winkels in het dorpshart, supermarkt en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelfstandig en daarmee vitaal blijft. De keuzevrijheid om uw leven op uw eigen wijze in te richten en de dingen te kunnen blijven doen die u belangrijk vindt, maken dat u midden in het leven blijft staan dat u gewend bent.

Om goed te kunnen samen leven en werken helpen afspraken en regels over hoe we dit het beste doen. Zie hiervoor onze huisregels.

Scroll naar boven