Wonen

Nieuw Avondrust

Nieuw Avondrust is een modern zorgcentrum vlakbij het centrum van Voorthuizen. Het huis heeft een ruime en lichte uitstraling, met een grote open tuin eromheen en aan de achterkant een mooie beweegtuin.

Ook binnen is het zorgcentrum ruim bemeten. De mooie centrale hal biedt ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Alle appartementen hebben drie kamers en zijn daardoor geschikt voor bewoning door 1 of 2 personen.

Nieuw Avondrust heeft plek voor cliënten met een somatische en met een psychogeriatrische aandoening. Naast het bieden van huisvesting en verzorging aan cliënten heeft het zorgcentrum ook aanleunwoningen. Nieuw Avondrust heeft dagbesteding en welzijnsactiviteiten die ook toegankelijk zijn voor alle senioren in Voorthuizen en omgeving. ’s Middags is het mogelijk voor mensen van buiten om (tegen betaling) een warme maaltijd te gebruiken in recreatiezaal Zeumeren.

Sinds 2019 heeft Nieuw Avondrust een afdeling voor tijdelijk verblijf (zogeheten eerstelijnsverblijf): De Maat. Soms kan een tijdelijk opname noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of omdat de mantelzorg op vakantie is of uitvalt. Hiervoor zijn elf ruime, moderne kamers beschikbaar.

Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantadvies- en bemiddeling.