Wonen

Nieuw Avondrust

Nieuw Avondrust in Voorthuizen is een zorgcentrum waar het fijn wonen en leven is. Het fraaie en ruime gebouw met keurige, ruime appartementen voldoet aan alle huidige wooneisen. De sfeer is erg prettig: iedereen groet elkaar. Het begrip ‘Samen midden in het leven’ komt in alle facetten terug in het dagelijks leven van de bewoners of deelnemers dagbesteding. Zo zijn er volop activiteiten en marktkraampjes. De medewerkers zijn vriendelijk en hoffelijk met respect voor ieders leefwijze . Tot slot werken bij Nieuw Avondrust veel betrokken en zorgzame vrijwilligers (uit Sterrengids Gastvrijheidszorg met Sterren 2015).

Ook in Nieuw Avondrust zijn alle vormen van zorg en dienstverlening te vinden. Van ondersteuning in de wijk, dagopvang, wijkverpleging, zorg met verblijf, Eerstelijns Verblijf (ELV) tot verpleeghuiszorg. In Nieuw Avondrust beschikken we ook over drie kamer appartementen waar partners in veel gevallen bij elkaar kunnen blijven wonen als één van hen of beiden een indicatie (WLZ) heeft.

In Nieuw Avondrust bestaat de mogelijkheid voor naasten om te logeren. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van de restauratieve voorzieningen. De eigen bijdrage voor het logeren is vermeld in de prijslijst van Zorggroep Ena.

Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantadvies- en bemiddeling.