Welkom bij ENA
Welkom bij ENA
Welkom bij ENA
Welkom bij ENA
Welkom bij ENA
Welkom bij ENA
Welkom bij ENA
Welkom bij ENA

Ouder worden gaat gepaard met verlies van gezondheid, mobiliteit en veerkracht. De gevolgen zijn voor ieder mens anders. ENA biedt ouderen ondersteuning rondom wonen, welzijn en (medische) zorg.

Zorg dragen doen we samen. ENA geeft veel ruimte aan werkplezier en er is oog voor ieders talenten. Bij ENA word je gestimuleerd om leiding te nemen over je eigen ontwikkeling.

Over ENA

Zorg hebben voor de ander; echt betrokken en nieuwsgierig zijn. Via aandacht en eenvoud doen wij recht aan dat wat iemand nodig heeft. We creëren iedere dag betekenisvolle momenten.

Locaties bij ENA

ENA biedt ouderenzorg in Barneveld, Scherpenzeel en Voorthuizen aan. U woont zo zelfstandig mogelijk met alle zorg binnen handbereik.

Vrijwilliger bij ENA

Met het unieke netwerk van vrijwilligers geeft ENA de zorg samen vorm. Bij ENA bepaal je als vrijwilliger zelf hoe je van betekenis bent.

ENA Wegwijzer

ENA Wegwijzer bevat alle onderwerpen rondom, wonen welzijn, werken en leren en vrijwilligerswerk bij ENA. Hierin vindt u per onderwerp de informatie terug.

De gevolgen van ouder worden zijn voor iedereen anders. Van kleine ongemakken tot grote afhankelijkheid van ondersteuning en medische zorg. Soms komt er een punt in iemands leven dat er extra’s nodig zijn. Juist op zo’n punt in iemands leven worden gewone vragen belangrijk en bijzonder. Kleine dingen doen ertoe; voor ons bepalen die in hoge mate onze kwaliteit van zorg en dienstverlening. En zo bestaat iedere dag uit allerlei betekenisvolle momenten, waardoor wij zorg als welzijn beleven en andersom.

Social media

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

📣𝐖𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐢𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐄𝐍𝐀 𝐅𝐥𝐞𝐱𝐭𝐞𝐚𝐦!
Ben jij als Verpleegkundige, Verzorgende, Helpende of Woon-welzijnmedewerker op zoek naar flexibiliteit én de verbinding met collega’s? 𝐒𝐨𝐥𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐞𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐄𝐍𝐀!
Onze collega’s in het Flexteam kiezen bewust voor hun flexibele inzet; voor zowel de verschillende diensten als voor hun inzet in de 3 huizen van ENA in Barneveld, Scherpenzeel en Voorthuizen.

📅Jij kiest uit de openstaande diensten op de verschillende locaties en bepaalt zo welke werktijden het beste uitkomen met jouw thuissituatie
Verder ervaar je dezelfde pluspunten van werken bij ENA als de andere collega's:
🩺Je wordt 𝐝𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐭𝐚𝐚𝐥𝐝 𝐛𝐢𝐣 𝐳𝐢𝐞𝐤𝐭𝐞 
💰Je 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐞𝐧𝐩𝐨𝐭 wordt gevuld
⛱Je krijgt 𝟖% 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞𝐠𝐞𝐥𝐝,
🎆En 𝟖,𝟑𝟑% 𝐞𝐢𝐧𝐝𝐞𝐣𝐚𝐚𝐫𝐬𝐮𝐢𝐭𝐤𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 
🪙Én je hebt € 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗯𝗿𝘂𝘁𝗼 𝗯𝗲𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗲𝗹 𝗽/𝗷.
Daarnaast krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen🎓, ben je écht onderdeel van een team🤝 en is er aandacht voor een goede balans tussen jouw werk en privéleven⚖️. Want om samen goed te kunnen zorgen 🩹voor de bewoners en cliënten, in welke functie je ook zit, betekent ook dat we als collega’s samen goed voor jou zorgen💜.

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐄𝐍𝐀 𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐨𝐧𝐬 𝐅𝐥𝐞𝐱𝐭𝐞𝐚𝐦?
Of werk je juist liever volgens een vast rooster? Neem contact met ons op; bel of mail met 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐬𝐤𝐚 𝐎𝐝𝐢𝐣𝐤, 𝟎𝟔 𝟏𝟓𝟓 𝟎𝟐 𝟏𝟓𝟖 / 𝐬𝐨𝐥𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐞𝐬@𝐳𝐨𝐫𝐠𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩𝐞𝐧𝐚.𝐧𝐥 
Bekijk de vacature op onze website: https://www.zorggroepena.nl/vacature/medewerker-flexteam/

Zzp'ers die graag rechtstreeks voor ons werken zonder tussenkomst van detacheringsbureau of in loondienst willen bij ENA zijn ook van 💜welkom!

#flexibelwerken #vrijheid #samenzorgen #flexteam #welkombijena #team #helpende #verpleegkundige #verzorgendeig #verzorgende
𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 - 𝗣&𝗢 𝗔𝗱𝘃𝗶𝘀𝗲𝘂𝗿 (𝟮𝟴-𝟯𝟮 𝘂𝘂𝗿)
𝘽𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙀𝙉𝘼 𝙯𝙤𝙧𝙜𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙗𝙚𝙩𝙚𝙠𝙚𝙣𝙞𝙨𝙫𝙤𝙡𝙡𝙚 𝙙𝙖𝙜𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙗𝙚𝙬𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙚𝙣 𝙘𝙡𝙞ë𝙣𝙩𝙚𝙣 é𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙥𝙡𝙚𝙯𝙞𝙚𝙧 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙘𝙤𝙡𝙡𝙚𝙜𝙖’𝙨.
Jij bent vanuit jouw functie direct betrokken bij de collega’s en bij het goed functioneren van de diverse teams in onze 3 huizen en op het servicebureau.

Met jouw ruime HR-ervaring schakel jij eenvoudig tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Jij voert de regie voor meerdere P&O-projecten, coacht leidinggevenden en ondersteunt en adviseert op het gebied van P&O-vraagstukken. Je maakt deel uit van het P&O team dat bestaat uit jouw collega HR-adviseur, 2 P&O medewerkers, een preventiemedewerker en een Specialist Werving & Selectie. Daarnaast sta je in nauw contact met onze collega's van Leren & Ontwikkelen en de andere ondersteunende afdelingen.

Ben jij proactief, makkelijk benaderbaar voor onze medewerkers, goed in het analyseren van cijfers en het maken van beleid? Dan nodigen wij je van harte uit om direct te solliciteren bij ENA! www.werkenbijena.nl
#vacature #werkenbijena #samenzorgen
🎓 𝗕𝗶𝗷𝗻𝗮 𝗸𝗹𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝘃𝗺𝗯𝗼 𝗼𝗳 𝘇𝗶𝘁 𝗷𝗲 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗵𝗮𝘃𝗼? 𝗞𝗼𝗺 𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗿𝗴 𝗼𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸𝗸𝗲𝗻! 🚑
@maaike_z.h vertelt waarom praktijkleren in de zorg zo leuk is. (Bijna) al het onderwijs is op de locatie ENA Nieuw Avondrust in Voorthuizen. Je kan kiezen uit:

🩺 Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2)
👉 Wat je leert: basiszorg verlenen, ondersteunen bij huishouden en activiteiten

🧑‍🤝‍🧑 Begeleider Maatschappelijke Zorg (niveau 3)
👉 Wat je leert: begeleiden van cliënten bij hun dagelijkse activiteiten, helpen bij ontwikkeling en zelfredzaamheid

👩‍⚕️ Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (niveau 4)
👉 Wat je leert: opstellen van zorgplannen, coördineren van zorg, intensieve begeleiding bieden

Dus: zit je op de havo? Met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo kun je starten op deze mbo-opleding.

Met een mbo-diploma kun je bijvoorbeeld werken bij de gehandicaptenzorg, thuiszorg, revalidatiecentra, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. 🌟

Kennismakingsmomenten:
📅 Maandag 17 juni
📅 Maandag 8 juli
🕒 Tijd: 13.30 – 15.00 uur
📍 Locatie: Nieuw Avondrust in Voorthuizen
Aanmelden kan via: bgobarneveld.nl/agenda

Heb je vragen? Stuur een 🤳🏾 naar Manuela Koops-van Halteren >> 06 51 36 78 93

#zorgopleiding #mbo #BGO #mboamersfoort #studiekeuze #havo #ditismbo

BGO-ENA Nieuw Avondrust is een samenwerking tussen MBO Amersfoort, de Meerwaarde en ENA
𝗗𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗿𝗴 🌟

Vandaag, op de Dag van de Zorg staan we extra stil bij de tomeloze inzet en liefdevolle zorg van alle collega's voor cliënten en bewoners bij ENA. Collega's die leven toevoegen aan de dagen, keer op keer kijken naar wat wél kan en met aandacht naast onze bewoners en cliënten staan.

Zo dragen zij keer op keer bij aan een waardevolle dag. 

Zorgen, dat doen we samen 💜

#dagvandezorg #SamenZorgen
𝗗𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗮𝘃𝗮𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗲𝗽𝗽𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗲𝗻𝘁𝘂𝗺 👵

De caravan van Beppie vertelt een verhaal. Het levensverhaal van Beppie.

𝗪𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗕𝗲𝗽𝗽𝗶𝗲?
Op zoek naar de sleutels van Beppie vormen nieuwe collega’s en leerlingen een beeld bij de persoonlijke omstandigheden van Beppie, haar levensverhaal, geliefde hobby’s en zorgvraag. Wat is belangrijk voor Beppie, welke rituelen bieden haar houvast en hoe ondersteunen we haar zo goed mogelijk?

Met aandacht voor ieders eigenheid, worden we ons bewust van (het belang van) alle waardevolle informatie rondom een bewoner of client. Zo zorgen we ervoor dat dat de keuzes die we maken ook de keuzes van de bewoners en cliënten zijn. 

De caravan van Beppie van Bentum: een krachtige (en hele leuke!) leerervaring die helpt om aandacht te hebben voor persoonsgerichte zorg.

#samenzorgen

Bekijk onze locaties

Barneveld

Locatie Ruimzicht in Barneveld ligt op steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Barneveld. Ruimzicht biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in de gemeente Barneveld.

Voorthuizen

Nieuw Avondrust heeft een ruime en lichte uitstraling. Dit is dé plek voor ouderenzorg in Voorthuizen. De locatie ligt dichtbij het centrum van het dorp. Nieuw Avondrust biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf. Daarnaast is deze locatie een ontmoetingsplek voor senioren in Voorthuizen en omgeving.

Scherpenzeel

Warm, licht, groen en gastvrij. Dat is locatie Het Huis in de Wei in Scherpenzeel. Het huis staat dichtbij het centrum van Scherpenzeel. Om de hoek is Huize Scherpenzeel met een prachtig park om doorheen te wandelen. Het Huis in de Wei biedt dagopvang, verschillende vormen van zorg en behandeling in combinatie met verblijf.

vraag of afspraak

Neem gerust contact op!

Mail of bel ons op 0342 – 47 95 00

Scroll naar boven