Wonen

Het Huis in de Wei

Het Huis in de Wei in Scherpenzeel biedt dagbesteding, verschillende vormen van zorg, verpleeghuiszorg, behandeling, begeleiding en welzijnsactiviteiten voor alle senioren in de gemeente Scherpenzeel en omgeving, al dan niet in combinatie met huisvesting of verblijf. Er is een nauwe samenwerking met Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude.

Veel persoonlijke aandacht

Het Huis in de Wei staat voor een ongedwongen, gemoedelijke en warme sfeer met oog voor de inrichting, die senioren zich wensen. De bewoners mogen rekenen op veel persoonlijke aandacht. Bovendien zijn de lijnen kort. Er wordt iedere dag vers gekookt en dit waarderen de bewoners zeer. Het Huis in de Wei beschikt over een ruime en huiselijk ingerichte recreatiezaal De Sterrenweide waar bewoners en deelnemers gezellig samen kunnen eten, drinken of activiteiten ondernemen. Tot slot krijgt Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude in dit gebouw álle ruimte. In 2017 is Het Huis in de Wei gerenoveerd waardoor de appartementen voorzien zijn van nieuw sanitair en aangepast aan de woonwensen van onze bewoners.

Impressie van Huis in de Wei – maart 2018

In Huis in de Wei hebben we beperkte mogelijkheden in de tweekamer appartementen waardoor het mogelijk is dat partners in veel gevallen bij elkaar kunnen blijven wonen als één van hen of beiden een indicatie (WLZ) heeft.

In Huis in de Wei bestaat de mogelijkheid voor naasten om te logeren. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van de restauratieve voorzieningen. De eigen bijdrage is vermeld in de prijslijst van Zorggroep Ena.

Meer informatie?

Neem contact op met onze afdeling Klantadvies- en bemiddeling.