Op zoek naar een leuke werkplek

Werken bij ENA

Ante risus blandit vitae ut id proin semper nunc porttitor facilisi nulla netus sed vel

Kom werken in de ouderenzorg, bij de leukste werkgever van Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel

Ben jij iemand die de lach op iemands gezicht tovert. Die graag luistert naar verhalen. Die geniet van de wijsheid die komt met de jaren? Dan ben je helemaal op je plek in de ouderenzorg. Jij kunt voor onze cliënten iedere dag een beetje aangenamer maken door jouw goede zorg.

Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben, biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Kies voor een unieke ervaring in de ouderenzorg. Zeker weten dat jij nergens zoveel dankbaarheid zult krijgen. En zeg nu zelf: waardering, dat wil toch iedereen?!

Lees verder want jij bent belangrijk voor ons!

Vacatures

Verzorgende IG (nachtdienst)

Ben jij klaar om vannacht te zorgen dat alle cliënten een fijne nacht hebben en dat ze uitgerust aan hun nieuwe dag kunnen beginnen? 
Meer informatie

Helpende(+) Nieuw Avondrust

Op locatie Nieuw Avondrust bieden we verschillende vormen van intramurale zorg en behandeling aan ouderen. Het huis ligt centraal, dicht bij het dorpscentrum en heeft sterke wortels in de lokale gemeenschap. Kom jij ons gezellige team versterken?
Meer informatie

Solliciteren

Waarom zorggroep ENA

Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben, biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf . Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. We werken vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor elke cliënt anders. Daarom is ons motto: ‘Samen midden in het leven’. Onze medewerkers zijn toegewijd, professioneel en ambitieus. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Reageren op een vacature

Dolor pretium duis sit turpis congue sed tortor molestie condimentum adipiscing.
Meer informatie

Barneveld – Voorthuizen – Scherpenzeel

Bekijk onze vacatures per locatie

Barneveld

Mi vitae duis vel consequat netus condimentum hendrerit malesuada netus ornare urna.

Voorthuizen

Dolor pretium duis sit turpis congue sed tortor molestie condimentum adipiscing.

Scherpenzeel

Pulvinar lectus viverra sit donec eget faucibus tristique dui velit consequat.

vraag of afspraak

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel ons op 0342 – 47 95 72 of mail ons voor een afspraak

Scroll naar boven