Bouw mee aan team ‘Zorg Thuis’: Verzorgende IG Het Huis in de Wei

Bouw mee aan team ‘Zorg Thuis’: Verzorgende IG Het Huis in de Wei

Team ‘Zorg Thuis’ is helemaal nieuw bij Zorggroep ENA. We geven in dit team zorg aan ouderen die nog zelfstandig wonen in de aanleunwoningen of directe omgeving van onze drie locaties. Voor dit nieuwe team bij Het Huis in de Wei in Scherpenzeel zoeken we enthousiaste:

Verzorgenden IG

die houden van een nieuwe uitdaging!

aantal uren: 20-24 uur

Jij bent iemand met hart voor de ouderenzorg. Je luistert en je handelt tegelijk. Jij zorgt ervoor dat de zelfstandig wonende cliënten in Het Huis in de Wei of aan de Parklaan de juiste zorg ontvangen. Als Verzorgende IG vind je het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team waarin we proberen om bewoners met een zorgvraag zo lang mogelijk te ondersteunen in het zelfstandig wonen. Tijdens je dienst, waarin we werken met routes, voer je als Verzorgende IG verschillende taken uit; het helpen met handelingen rond persoonlijke hygiëne van de cliënt (wassen, douchen, tanden poetsen), het verrichten van dagelijkse bezigheden (aankleden, eten, in en uit bed komen) en verpleegtechnische taken zoals het verzorgen van wonden, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen. Daarnaast stel je met het team en de bewoner een zorgplan op en je helpt dat mee uit te voeren. Je werk is afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht!
Je werkt vooral ochtend- en avonddiensten (ook in de weekenden) volgens rooster binnen het team.

Team ‘Zorg Thuis’ is een nieuw team dat we graag samen met jou opbouwen. Jij brengt graag jouw kennis en ervaring in om samen een krachtig team te vormen.

Rogier Smeets heeft meegebouwd aan het nieuwe team ‘Zorg Thuis’. is verantwoordelijk voor het nieuwe team ‘Zorg Thuis’. Bekijk hier zijn oproep:

 

Waarom zorggroep ENA?
Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben, biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. We werken vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor elke cliënt anders. Daarom is ons motto: ‘Samen midden in het leven’. Onze medewerkers zijn toegewijd, professioneel en ambitieus. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Jouw kennis is belangrijk voor ons! Daarom vragen we van jou:

 • Een vakgerichte opleiding, afgerond met het mbo-diploma Verzorgende IG
 • Meer dan alleen zorg: ook houden van een uitdaging. Daarnaast is een luisterend oor belangrijk
 • Dienstverlening en verzorging zit in je dna
 • Flexibel inzetbaar
 • Woonachting in de regio Scherpenzeel

Wij waarderen jou met:

 • Passend salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van de CAO VVT salarisschaal FWG 35
 • 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT
 • Een MKSA (meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden)-regeling
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Scholing via de ENA Academie
 • Vast contract, onbepaalde tijd

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast en heb je al zin om aan de slag te gaan als Verzorgende IG in ons nieuwe team ‘Zorg Thuis’? Solliciteer direct! Mail naar sollicitaties@zorggroepena.nl. Graag in het onderwerp van de mail de functie noemen waarvoor je solliciteert. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Geen probleem! Je kunt contact opnemen met onze leidinggevende op de locatie in Scherpenzeel: Jeanet van de Langemeen, mail: j.vandelangemeen@zorggroepena.nl of bel 06-39010283.

Zorggroep ENA vraagt nieuwe medewerkers bij indiensttreding altijd een recente Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen. Daarnaast doet Zorggroep ENA voortaan een check in zowel het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) als in het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Meer nieuws