Zorggroep ENA doet mee met Ontdekdezorg week (22 t/m 27 maart)

Zorggroep ENA doet mee met Ontdekdezorg week (22 t/m 27 maart)

In de #Ontdekdezorg week presenteren zorgorganisaties zich aan iedereen met (interesse voor) een baan in de zorg. In deze week, van 22 tot en met 27 maart, kunnen belangstellenden alles leren en ontdekken over werken in de zorg.

De week is landelijk. Vanwege corona zijn alle activiteiten online. De week wordt digitaal geopend op maandag 22 maart om 16:00 uur. Koningin Maxima zal bij deze opening aanwezig zijn. Zij gaat digitaal in gesprek met 4 herintreders/zij-instromers die vanuit een heel ander beroep de overstap hebben gemaakt naar een baan in zorg en welzijn. De live uitzending komt vanuit Studio Pakhuis in Den Haag. De hele week zijn er online activiteiten in heel Nederland: webinars, digitale rondleidingen en meet&greets. Klik hier voor het complete programma.

Zorggroep ENA doet mee met de OntdekdeZorg week. Denk jij erover om te gaan werken in de zorg bij Zorggroep ENA? Boek dan een gesprek met onze personeelsadviseur Jacqueline de Zeeuw.

Zorggroep ENA is tevens aanwezig in de virtuele tour van het Dulon-college in Ede. Draai rond met je muis naar rechts en je vindt Zorggroep ENA. Hier presenteren we ons als erkend leerbedrijf voor BBL en BOL opleidingen.

Bekijk ook de volgende video’s die we speciaal maakten voor #Ontdekdezorg

Gisette Davelaar (18) volgt momenteel de opleiding tot Verzorgende IG bij Zorggroep ENA. Zij doet dit via het BBL-traject; leren en werken in de praktijk. Gisette deed enkele jaren geleden een snuffelstage in de ouderenzorg en was direct verkocht: ‘Ik vind de ouderenzorg heel interessant. Ouderen geven je waardering en zijn dankbaar als je hen ondersteunt. Dat geeft gewoon een heel goed gevoel!

 

Geert Damsteeg (46) switchte over van een baan in de supermarkt naar een opleiding in de ouderenzorg. Hij volgt ook het BBL-traject en zit in het eerste jaar van de opleiding tot Verzorgende IG. Geert zocht na 25 jaar in de supermarkt te hebben gewerkt, een baan die hem meer voldoening gaf. Dit heeft hij gevonden, in de ouderenzorg: ,,Het is zo fijn om contact te hebben met de mensen; ze zitten vol met verhalen. Het zijn de kleine dingen waarmee in mensen een waardig leven kan bezorgen.”

 

Denk jij erover om te komen werken bij Zorggroep ENA? Luister naar wat Jacqueline de Zeeuw, personeelsadviseur, vertelt over de organisatie.

 

Meer nieuws