Zorg

Woonzorgcentra

Onze sfeervolle woonzorgcentra hebben ruime en comfortabele appartementen die vanzelfsprekend geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. De appartementen zijn allen voorzien van een eigen keukenblok en sanitair en alarmering. U heeft verder alle ruimte voor inrichting met uw eigen spullen. Er zijn diverse gemeenschappelijke voorzieningen. U heeft alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en te genieten van de ongedwongen sfeer. Ook kunt u meedoen aan uiteenlopende activiteiten die voor u en met u worden georganiseerd. U kunt samen met anderen een maaltijd gebruiken in het restaurant, maar natuurlijk heeft u de keuze om in uw eigen appartement te eten.

Zorggroep ENA beschikt over drie locaties; het Huis in de Wei in Scherpenzeel, Nieuw Avondrust in Voorhuizen en Ruimzicht in Barneveld. Al onze locaties beschikken over een bibliotheek, winkel, kapsalon en pedicure. Voor alle drie de locaties geldt dat winkels en voorzieningen zoals openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar zijn.

We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelfstandig en daarmee vitaal blijft. De keuzevrijheid om uw leven op uw eigen wijze in te richten en de dingen te kunnen blijven doen die u belangrijk vindt, maken dat u midden in het leven blijft staan dat u gewend bent.