Zorg

Behandeling bij somatische zorg

Zorggroep ENA biedt op alle locaties verpleeghuiszorg aan mensen met een intensievere zorgbehoefte door lichamelijke (= somatische) klachten. Er wordt gewerkt met een multidisciplinair team. Dit betekent dat de behandelaren samen met het team van zorgverleners zorg geven die u nodig heeft. Uw hobby’s en levenservaring staan centraal ondanks de problemen die er soms zijn. Onze medewerkers verdiepen zich in u. Wat was of is uw manier van leven? Wat wilt u zelf? Waar wordt u blij van? Wij kijken continu naar de wensen en behoeften van onze cliënten. Dit betekent zorg op maat. Soms is er een speciaal behandelteam nodig. Hierin zit in ieder geval een specialist ouderengeneeskunde en andere specialisten afgestemd op uw zorgvraag. Elke cliënt heeft een eigen contactverzorgende die betrokken is bij het behandelteam. Uw contactverzorgende is altijd uw centrale belangenbehartiger.

Nieuw Avondrust in Voorthuizen beschikt over royale driekamerappartementen. Ook als u naast verzorging behandeling nodig heeft vanwege lichamelijke klachten, kunt u in deze appartementen (blijven) wonen. Heeft u behoefte aan meer contact en begeleiding, dan kunt u terecht op een van de huiskamers. U kunt ook deelnemen aan centrale activiteiten die in huis worden aangeboden en/of een maaltijd gebruiken in de recreatiezaal Zeumeren.

Ruimzicht in Barneveld heeft ruime zorgappartementen. Elk appartement is voorzien van eigen sanitair. Een comfortabel bed en vaste kastenwand met koelkast staan al klaar. U kunt de ruimte verder zelf aankleden met uw eigen vertrouwde spullen. Het appartement beschikt over voorzieningen die uw veiligheid waarborgen. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het gezellige Dorpsplein en daar ook de maaltijden gebruiken.

Het Huis in de Wei in Scherpenzeel heeft keurige appartementen die voorzien zijn van eigen sanitair en aansluiten bij de woonwensen van de bewoners. U heeft de beschikking over een comfortabel bed. Met uw eigen spullen kunt u het appartement verder naar eigen wens inrichten. In de centrale huiskamers wordt dagelijks gekookt en met elkaar gegeten en activiteiten gedaan. U bent van harte welkom in recreatiezaal Sterrenweide om mee te doen aan gezamenlijke activiteiten.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met onze afdeling Klantadvies en -bemiddeling.