Zorg

Maaltijd aan Huis

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is eigenlijk wat iedereen wil. Het eerste waar men meestal een beroep op doet is maaltijdbezorging. Het boodschappen doen en koken kan soms lastiger worden.

Ruimzicht

Ruimzicht kan u een alternatief bieden. Wij leveren maaltijden in de woonkern van Barneveld. Zes dagen per week bieden wij u een warme of een gekoelde maaltijd aan. Wilt u op zondag ook graag een warme maaltijd eten dan kan dat ook. Dan krijgt u op zaterdag een gekoelde maaltijd die u zondag op kunt  warmen. Ook is het mogelijk om een beperkt aantal dagen in de week een maaltijd te bestellen. U geeft aan op welke dagen u een maaltijd wenst en wij verzorgen het voor u. Heeft u speciale wensen dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Voor een klein bedrag van €8,75 wordt de (3 gangen) maaltijd bij u thuis gebracht door onze vrijwilligers. Daarnaast is het mogelijk om dagelijks gebruik te maken van een warme maaltijd op het Dorpsplein van Ruimzicht. Ook op onze locaties Nieuw Avondrust in Voorthuizen en het Huis in de Wei in Scherpenzeel kunt u dagelijks aanschuiven voor een warme maaltijd.

Wilt u meer weten over maaltijdbezorging vanuit Ruimzicht, neem dan contact op met het Dorpsplein, telefoonnummer: 0342-421172

Het Huis in de Wei

In De Sterrenweide van Het Huis in de Wei kunt u gebruik maken van maaltijden. Dagelijks kunt u zich opgeven voor “Schuif eens aan”. Regelmatig zijn er themamiddagen/avonden in samenwerking met de SWO waarbij o.a. een maaltijd wordt geserveerd. Informatie daarover vindt u in de krant of in het SWO bulletin.

Voor maaltijden aan huis kunt u zich wenden tot:

Uw maaltijd onze zorg  http://www.uwmaaltijdonzezorg.uwmaaltijd.nl

of Uw Maaltijd Onze Zorg  p/a Beukenlaan 66 3925 JL Scherpenzeel 033-2773194

Nieuw Avondrust

In zaal Zeumeren serveren wij zeven dagen per week warme maaltijden. Wilt u een of meerder dagen deelnemen  aan de maaltijd dan kunt u hierover contact opnemen via de receptie van Nieuw Avondrust 0342-479500