Zorg

Thuiszorg bij Zorggroep Ena

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar, met hulp en zorg op maat. Zij gaan daarbij met persoonlijke aandacht uit van uw wensen en omstandigheden. Bij Zorggroep Ena werken verpleegkundigen en verzorgenden en begeleiders die aan ongeveer 100 cliënten zorg bieden.

Wijkgericht met deskundige zorg

De thuiszorg wordt gecoördineerd en verleend vanuit wijkteams. Deze kleinschalige wijkteams bestaan uit deskundige medewerkers die de zorg bij u thuis komen leveren. U ziet dus vertrouwde medewerkers uit uw eigen wijk, die uw persoonlijke situatie goed kennen. Deze medewerkers zijn uw aanspreekpunt en kunnen u antwoord geven op uw vragen en ondersteunen u om zoveel mogelijk uw zelfstandigheid te behouden. 

Vergoeding en indicatie

Thuiszorg wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet en komt niet ten laste van uw eigen risico. Onze wijkverpleegkundige komt persoonlijk bij u thuis en bespreekt met u de mogelijkheden. Ook regelt zij de indicatie die u nodig hebt voor zorg aan huis. 

Waar

Onze thuiszorgteams zijn actief in de omgeving van Ruimzicht in Barneveld, Nieuw Avondrust in Voorthuizen en Het Huis In De Wei in Scherpenzeel.