Zorg

Maaltijd aan Huis

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is eigenlijk wat iedereen wil. Het eerste waar men meestal een beroep op doet is maaltijdbezorging. Het boodschappen doen en koken kan soms lastiger worden.

Ruimzicht

Vanaf 1 januari 2019 gaan wij geleidelijk aan stoppen met het bezorgen van (warme) maaltijden in de woonkern van Barneveld. Woont u in de aanleunwoningen aan de Rozenhof of de seniorenappartementen aan de Rozenstraat dan is dit nog wel mogelijk.

Uiteraard bent u wel van harte welkom om als gast deel te nemen aan de warme maaltijd op de locatie aan de Rozenhof 1. De prijs van de maaltijd die in Ruimzicht geserveerd wordt is € 8,75.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van het Dorpsplein op telefoonnummer 0342-421172.

Het Huis in de Wei

In De Sterrenweide van Het Huis in de Wei kunt u gebruik maken van maaltijden. Dagelijks kunt u zich opgeven voor “Schuif eens aan”. Regelmatig zijn er themamiddagen/avonden in samenwerking met de SWO waarbij o.a. een maaltijd wordt geserveerd. Informatie daarover vindt u in de krant of in het SWO bulletin.

Voor maaltijden aan huis kunt u zich wenden tot:

Uw maaltijd onze zorg  http://www.uwmaaltijdonzezorg.uwmaaltijd.nl

of Uw Maaltijd Onze Zorg  p/a Beukenlaan 66 3925 JL Scherpenzeel 033-2773194

Nieuw Avondrust

In zaal Zeumeren serveren wij zeven dagen per week warme maaltijden. Wilt u een of meerder dagen deelnemen  aan de maaltijd dan kunt u hierover contact opnemen via de receptie van Nieuw Avondrust 0342-479500