Zorg Thuis team: Verpleegkundige – locaties Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel

Zorg Thuis team: Verpleegkundige – locaties Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel

Zorg Thuis team is nu ruim een jaar actief bij Zorggroep ENA. We geven in dit team zorg aan ouderen die nog zelfstandig wonen in de aanleunwoningen of directe omgeving van onze drie locaties. Voor de teams van Het Huis in de Wei (Scherpenzeel), Nieuw Avondrust (Voorthuizen) en Ruimzicht (Barneveld) zoeken we enthousiaste:

Verpleegkundigen

die houden van een nieuwe uitdaging!

aantal uren: 16-24 uur

Jij bent iemand met hart voor de ouderenzorg. Je kunt je goed inleven in de behoeften en de zorgvragen van cliënten die nog zelfstandig wonen. Je hebt het vermogen om met slimme ideeën en oplossingen te komen waarmee we de zorg voor onze doelgroep blijvend kunnen verbeteren.
Jij maakt deel uit van het zorgteam en houd je bezig met verpleegtechnische handelingen, vaststellen van het zorgplan met concrete doelen, coördineren van de zorgverlening aan cliënten en het coachen van verzorgenden. Je herkent en signaleert (wijzigingen in) ziektebeelden en reacties op behandelingen, doet triage en waarschuwt de betreffende behandelaar. Je bent iemand die initiatief neemt en staat voor zijn of haar vak. Als Verpleegkundige vind je het leuk om mee te bouwen aan ons kleine en hechte team waarin we allemaal streven naar het beste voor onze cliënten. Je werkt vooral ochtend- en avonddiensten (ook in de weekenden).

Zorg Thuis team bestaat uit een groep enthousiaste professionals. We bouwen dit team graag verder op met jouw inbreng. Jij brengt jouw kennis en ervaring in om samen een krachtig team te vormen.

Hilde van Renselaar en Rianne van Voorthuizen werken beide voor een Zorg Thuis team. In deze video vertellen ze over hun werk en doen een oproep voor nieuwe collega’s: 

 

Waarom Zorggroep ENA?
Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben, biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. We werken vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor elke cliënt anders. Daarom is ons motto: ‘Samen midden in het leven’. Onze medewerkers zijn toegewijd, professioneel en ambitieus. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Jouw kennis is belangrijk voor ons! Daarom vragen we van jou:

 • Een vakgerichte opleiding, afgerond met het mbo-diploma Verpleegkundige
 • Meer dan alleen zorg: ook houden van een uitdaging. Daarnaast is een luisterend oor belangrijk
 • Dienstverlening en verzorging zit in je DNA
 • Flexibel inzetbaar

Wij waarderen jou met:

 • Passend salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van de CAO VVT salarisschaal FWG 45
 • 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT
 • Een MKSA (meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden)-regeling
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Scholing via de ENA Academie
 • Vast contract, onbepaalde tijd

Meer informatie en solliciteren
Ben je enthousiast en heb je al zin om aan de slag te gaan als Verpleegkundige in een van onze Zorg Thuis teams? Solliciteer direct! Mail naar sollicitaties@zorggroepena.nl. Graag in het onderwerp van de mail de functie en de naam van de locatie noemen waarvoor je solliciteert. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Geen probleem! Je kunt contact opnemen met onze leidinggevenden op de locatie. Voor Het Huis in de Wei (Scherpenzeel) is dat: Jeanet van de Langemeen. Voor Ruimzicht (Barneveld) is dat: Gerda van Beek. Voor Nieuw Avondrust (Voorthuizen) is dat: Guinhael Verheul. Bel hiervoor het algemene nummer: 0342 – 479500 en vraag naar de betreffende leidinggevende.

Zorggroep ENA vraagt nieuwe medewerkers bij indiensttreding altijd een recente Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen. Daarnaast doet Zorggroep ENA voortaan een check in zowel het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) als in het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Meer nieuws