Wie zijn wij

Ben jij iemand die de lach op iemands gezicht tovert. Die graag luistert naar verhalen. Die geniet van de wijsheid die komt met de jaren? Dan ben je helemaal op je plek in de ouderenzorg. Jij kunt voor onze cliënten iedere dag een beetje aangenamer maken door jouw goede zorg. Lees verder want jij bent belangrijk voor ons!

ENA als werkgever

Bij zorggroep ENA staan we samen midden in het leven. Onze overtuiging is dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor iedere cliënt weer anders. Werken bij zorggroep ENA – één van de grootste werkgevers in de regio – betekent dat je een bijdrage levert aan het welzijn van onze cliënten. Je levert professionele zorg en ondersteunende diensten. Hierdoor houden mensen regie over hun eigen leven.

Onze organisatie steunt je in je werk. Wij waarderen deskundigheid en zelfstandigheid. Er is professionele aandacht voor het bijhouden van vaardigheden, opleidingen en voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Werken met en voor mensen doet iets met je. Ook daar hebben we aandacht voor.

Onze kernwaarden

  • Eigen regie
  • Aandacht en betrokkenheid
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Goede sfeer
  • Professioneel (aanbieden van kennis en scholing en medewerkers investeren ook zelf in hun ontwikkeling en vakgebied).

Kom bij ons werken!

We kunnen jou als gemotiveerde zorgmedewerker heel goed gebruiken. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor onze drie locaties: Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) en Het Huis in de Wei (Scherpenzeel).

Kijk snel bij vacatures   

Flexteam, werken op jouw tijd

Jij bent iemand die houdt van vrijheid. En je hebt liefde voor de zorg! Hoe kun je deze twee combineren? Kom dan werken in ons Flexteam.

Vakantiewerk

Oriëntatie opleidingen/verzorgende worden

Ben je niet gediplomeerd? Je wilt toch graag werken in de zorg? Zorggroep ENA is een erkend opleidingsinstituut. Via de BOL (Beroeps Opleidende leerweg) ga je naar school en een aantal dagen op stage binnen verschillende werkvelden.  Zorggroep ENA biedt veel BOL stageplaatsen aan op onze drie locaties. Via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) kom je in dienst en volg je op een school de opleiding.

Zorggroep ENA is aangesloten bij de Werkgeversvereniging van Zorg & Welzijn in Gelderland www.werkeninzorgenwelzijn.nl

Kijk ook op www.zorgenwelzijnplein.nl.

Zorggroep Ena doet mee aan het Waarschuwingsregister

Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Medewerkers vertellen…

Marjo Korving: ‘Zorg is super veelzijdig’

Marjo Korving heeft een groot hart voor zorg. Ze houdt van haar werk. Marjo werkt al haar leven lang met ouderen. Sinds 2005 is ze bij zorggroep ENA. Marjo kan er niet zo goed tegen dat de ouderenzorg soms een ‘suf imago’ heeft. Dat is niet terecht, vindt ze. ,,Het is zo’n mooi beroep. Zorg is super veelzijdig”, zegt ze gepassioneerd. ,,Daarbij heb je bij ENA heel veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, te specialiseren en door te groeien.” Marjo begon ooit in de ouderenzorg als Helpende, daarna heeft ze doorgeleerd voor Verzorgende IG en Eerste Verantwoordelijke Verzorgende. Sinds kort heeft ze de ENA Academie afgerond en is ze Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP).

Marjo: ,,Wanneer mijn dag een gouden randje krijgt? Als ik alles rondom een cliënt heb kunnen regelen. En alles heb kunnen geven wat hij of zij nodig heeft. Daarom is het ook zo belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verzamelen om iemand te kunnen helpen. En soms hoef je alleen maar te luisteren en niks te zeggen.”

 

Werken bij ENA