Welzijn

Welzijn

Zorggroep ENA streeft ernaar om naast de beste professionele zorg de cliënten ook een prettig gevoel van welbevinden te geven. Dat betekent dat er alle aandacht is voor uw interesses, wensen, hobby’s en verlangens. Onze medewerkers kijken naar wat u leuk vindt. Wat u gewend bent om te doen.  Wat u blij maakt? Wij gaan uit van de mogelijkheden die er nog wel zijn. Wij helpen u om een zinvolle bijdrage te leveren. Dit kan soms in kleine dingen zitten.

Daarvoor bieden we welzijnsactiviteiten aan in groepsverband of individueel. ‘Samen midden in het leven’ betekent meedoen aan leuke activiteiten. Dingen ondernemen die u altijd al doet. Onze ontmoetingsruimten bieden vertier en gezelligheid. Bingo, muziek, knutselen, spelletjes. Klik hier voor onze folder Welzijn.

Wijkgerichte activiteiten

Op alle locaties van zorggroep ENA worden wekelijks activiteiten en ontmoetingsmomenten georganiseerd waaraan ook senioren uit de nabije omgeving(kunnen) deelnemen.

Restaurant

Onze restaurants in Ruimzicht, Nieuw Avondrust en Het Huis in de Wei heten ook mensen welkom die niet bij Zorggroep ENA wonen. Een maaltijd inclusief een drankje kost circa €10,-