Verpleegkundige voor Eerstelijnsverblijf – Voorthuizen

Verpleegkundige voor Eerstelijnsverblijf – Voorthuizen

Zorggroep ENA heeft de beschikking over 11 prachtige kamers voor eerstelijnsverblijf (ELV) op onze locatie Nieuw Avondrust in Voorthuizen. Het is een dynamische werkplek met volop mogelijkheden voor ontwikkeling. Voor versterking van dit team zoeken we een nieuwe collega:

Verpleegkundige

die houdt van dynamiek in zorg en welzijn

aantal uren: 20-24 uur
(meer uren in overleg bespreekbaar)

Ook wanneer het zelfstandig thuis wonen even niet meer lukt, staan wij ‘samen midden in het leven’. Op onze eerstelijnsverblijf De Maat dat zich bevindt op onze locatie Nieuw Avondrust in Voorthuizen, richten wij ons op kortdurende zorg met als doel mensen op te vangen voor wie het thuis wonen tijdelijk niet mogelijk is. Dit zorgt voor diverse uitdagingen die je in de ouderenzorg minder vaak tegenkomt. Denk hierbij aan wondverzorging, revalidatie, maar ook psychosociale uitdagingen. Ondanks het korte(re) verblijf van deze cliënten, doen wij er alles aan om iedereen zich welkom en thuis te laten voelen. In deze functie is het dan ook van belang dat je in staat bent om snel een relatie met mensen op te kunnen bouwen en over een hoge mate van gastvrijheid beschikt.

Jij bent
In deze functie maak je deel uit van het zorgteam en richt je je naast verpleegtechnische handelingen op het vaststellen van het zorgleefplan, coördineren van de zorgverlening aan cliënten en het coachen van verzorgenden en helpenden. Je luistert naar onze cliënten met hun eigen behoeftes en wensen en stemt de zorg en ondersteuning daarop af. Je herkent en signaleert (wijzigingen in) ziektebeelden en reacties op behandelingen, doet triage en houdt nauw contact met de betreffende behandelaar. Je biedt psychosociale begeleiding aan de cliënt en diens verwanten, zoals bij de verwerking van een ziekte en de gevolgen ervan.

Wij bieden je een fijne werkomgeving met vriendelijke collega’s die net als jij graag willen leren en de best mogelijke zorg aan onze cliënten wil geven.

Elise Vermeulen en Henriëtte van de Weetering vertellen je in onderstaande video meer over de ELV

 

Waarom Zorggroep ENA?
Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben en biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. We werken vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte aandacht en die is voor elke cliënt anders. Daarom is ons motto: ‘Samen midden in het leven’. Onze medewerkers zijn toegewijd, professioneel en ambitieus. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Jouw kennis is belangrijk voor ons! Daarom vragen we van jou:

 • Een vakgerichte opleiding, afgerond met het diploma Verpleegkunde niveau 4
 • Kennis van en werken volgens de Wet Zorg en Dwang
 • Zelfstandigheid en eigen initiatief
 • Een warme persoonlijkheid
 • Gemak om jezelf aan te passen aan wisselende omstandigheden
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen; de ENA Academie biedt het hele jaar door na- en bijscholingen

Wij waarderen jou met:

 • Passend salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van de CAO VVT salarisschaal FWG 45
 • 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT
 • Een MKSA (meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden)-regeling
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Scholing via de ENA Academie
 • Lidmaatschap kwaliteitsregister V&VN

Meer informatie en solliciteren
Ben je enthousiast en heb je al zin om aan de slag te gaan als verzorgende IG bij onze ELV? Solliciteer direct! Mail naar sollicitaties@zorggroepena.nl. Graag in het onderwerp van de mail de functie noemen waarvoor je solliciteert.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Geen probleem! Je kunt contact opnemen met onze ELV coördinator en kwaliteitsverpleegkundige op de locatie in Voorthuizen: Elise Vermeulen, mail: e.vermeulen@zorggroepena.nl of bel het algemene nummer 0342-479500 en vraag naar Elise.

Zorggroep ENA vraagt nieuwe medewerkers bij indiensttreding altijd een recente Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen. Daarnaast doet Zorggroep ENA een check in zowel het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) als in het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

Meer nieuws