Informatiemiddag en sponsorloop in Nieuw Avondrust op Nationale Alzheimerdag

Informatiemiddag en sponsorloop in Nieuw Avondrust op Nationale Alzheimerdag

Voorthuizen, 16 september 2021

Cliënten van Dagopvang doen mee met sponsorloop rond Nieuw Avondrust

Op dinsdag 21 september is het Nationale Alzheimerdag. Zorggroep ENA organiseert op deze dag een informatiemiddag in Nieuw Avondrust in Voorthuizen rond het thema dementie. Op het programma staan onder andere een gesprekstafel over dementie, een workshop drumming en bezoekers kunnen informatie inwinnen over de Dagopvang. Zie het volledige programma hieronder. Van harte aanbevolen voor iedereen die te maken heeft met dementie.
De cliënten van Dagopvang De Wheem doen deze dag mee met een sponsorloop. Onder de leus ‘Laat je brein niet zitten’ gaan de cliënten samen met de kinderen van groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool rondjes lopen om Nieuw Avondrust. De opbrengst is voor Stichting Alzheimer Nederland en voor Dagopvang De Wheem. Wil je meedoen en/of bijdragen aan deze bijzondere sponsorloop: geef je dan op via het e-mailadres g.denbraber@zorggroepena.nl of bel 0342-479500. Een donatie kan ook direct worden gestort op naam van Stichting Vrienden van Nieuw Avondrust, rekeningnummer NL91RABO0367900017 o.v.v. sponsorloop.
De sponsorloop is van 14:30 tot 15:00 uur. Van harte welkom om onze lopers aan te komen moedigen!
 
Zorggroep ENA sluit met het programma op dinsdag aan bij de week van de dementie die wordt georganiseerd door Ketenzorg dementie Barneveld. Klik hier voor het complete weekprogramma in Barneveld, georganiseerd door Ketenzorg Dementie Barneveld

Meer nieuws