Huldiging vrijwilligers Nieuw Avondrust

Huldiging vrijwilligers Nieuw Avondrust

Donderdagavond 7 februari jl. zijn maar liefst 26 vrijwilligers op feestelijke wijze gehuldigd in zaal Zeumeren van woonzorgcentrum Nieuw Avondrust in Voorthuizen.

Sinds vorig jaar is zorggroep ENA begonnen om haar vrijwilligers, die 15 jaar óf langer werken voor de zorggroep, te huldigen. Locaties Ruimzicht in Barneveld en Huis in de Wei hebben in Scherpenzeel hebben dit in 2018 al gedaan en nu is het de buurt aan locatie Nieuw Avondrust om haar trouwe vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Eén vrijwilliger is zelfs 28 jaar in dienst.

Onmisbaar
Els van Daal, manager Wonen & Welzijn opende de bijeenkomst door alle aanwezigen hartelijk welkom te heten. “Ik kan rustig stellen dat zonder onze vrijwilligers het voor ENA heel wat ingewikkelder, zelfs onmogelijk zou zijn om de tijd en aandacht aan de bewoners en dit huis te geven zoals dat nu gebeurt. Zonder onze vrijwilligers hebben wij geen bestaansrecht. Wij zijn onze vrijwilligers dan ook enorm dankbaar.” Bejaardencentrum Avondrust werd overigens officieel geopend in 1970. In de jaren die volgden, is er veel veranderd. De zorg is immers continu in beweging, maar de locatie zelf is nooit gewijzigd. De officiële opening van Nieuw Avondrust was in 2000.

Persoonlijk toegesproken
Vervolgens heeft Edith Waaijenberg- vrijwilligerscoördinator Nieuw Avondrust – elke vrijwilliger persoonlijk toegesproken met mooie, passende woorden. Alle jubilarissen ontvingen een fraaie bos bloemen, een oorkonde en een uniek beeldje, speciaal gemaakt door kunstenaar Corry Ammerlaan. Het beeldje betekentWelzijn in Verbondenheid’. De achtergrondgedachte is: zorg voor elkaar geeft een gevoel van eenheid (ENA). En dat is precies de zorgvuldig gekozen naam van deze zorggroep…

Herinneringen ophalen
Tijdens de feestelijke avond was er volop ruimte om oude fotoboeken door te bladeren en met elkaar herinneringen op te halen. Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje. De band Triple Switch Coverband zorgde voor de gehele muzikale omlijsting.

Namen jubilarissen:
Mevrouw B. van de Veen
Mevrouw E. van Gulik
De heer J. van Woudenbergh
Mevrouw S. van Woudenbergh
Mevrouw G. van Lindenburg-vd Stelt
Mevrouw B. Davelaar
Mevrouw R. Semeijn-Reurich
Mevrouw E. Bouw-van Veen
Mevrouw H. Vonhof
Mevrouw H.J. Ankersmit-Kops
Mevrouw J. Hassink
De heer D. van Zomeren
Mevrouw N. van Zomeren
De heer D. Lagerweij
Mevrouw D. Lagerweij-vd  Beek
Mevrouw G. Brouwer de Koning
De heer T. Ruitenbeek
Mevrouw L. Adriaanse-vd Steeg
Mevrouw M. van de Hazel-Polhout
Mevrouw W. Boersma-Mollema
Mevrouw J. Hansma
De heer B. Schreuder
Mevrouw H. Hald-Verhaaf
Mevrouw H. van Vliet
Mevrouw M. van Asselt
Mevrouw P. Wijnveen

Huldiging 7 februari 2019 Nieuw Avondrust – Dhr. en mevr. Van Zomeren staan niet op de foto

 

 

 

 

Meer nieuws