Helpenden voor Nieuw Avondrust in Voorthuizen, contracturen in overleg

Helpenden voor Nieuw Avondrust in Voorthuizen, contracturen in overleg

 In Nieuw Avondrust hebben we meerdere vacatures voor Helpenden

Nieuw Avondrust in Voorthuizen werkt met kleine zelforganiserende teams. Met elkaar als team ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de zorg voor een vaste groep cliënten. Het team bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpenden en woonondersteuners.

Wat ga je doen?

Je levert ADL zorg volgens de afspraken in het zorgleefplan dit in afstemming met de verzorgenden en verpleegkundigen. Je assisteert verzorgenden en verpleegkundigen bij handelingen, zoals eenvoudige wondverzorging.

Je verricht huishoudelijke hulp in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt bij woon- en leefactiviteiten, zoals koken, bewegen, gesprekken voeren en spelletjes doen.

Je signaleert bijzonderheden in de gezondheidstoestand van de cliënt en maakt melding hiervan aan het zorgteam. Je legt de verrichte werkzaamheden in het zorgdossier vast

Wie ben jij?

Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de dag, avonden, weekenden en nachten te werken; je hebt een opleiding tot Helpende nivo 2; je werkt zelfstandig; je bent enthousiast en geïnteresseerd in de medemens.

Wat bieden we?

  • Salaris conform CAO VVT in FWG 25
  • Goede inwerkperiode door enthousiaste collega’s
  • Samenwerking met een enthousiast team medewerkers
  • MKSA regeling van € 650,- per jaar tbv ontwikkeling, vitaliteit en welzijn
  • Reiskosten uitruilregeling naast de reiskostenregeling conform CAO VVT
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% oplopend naar 8,3% in 2020
  • Vakantiegeld van 8%

Solliciteren:

Sollicitaties, voorzien van een cv kunnen gericht worden aan de afdeling P&O via sollicitaties@zorggroepena.nl. t.a.v. Jacqueline de Zeeuw. Voor informatie en vragen met betrekking tot deze functie kun je Mieke van Beem, tel.nr. 0342-479500 bellen.

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws