Gedreven en ervaren verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4 en 5, voor een nieuw op te starten ELV afdeling

Gedreven en ervaren verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4 en 5, voor een nieuw op te starten ELV afdeling

Zorggroep Ena zoekt gedreven en ervaren verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4 en 5!

Op 1-3-2019 wordt er op de locatie voorthuizen een nieuwe ELV afdeling geopend. De ELV afdeling zal deel uitmaken van de Thuiszorg binnen locatie Voorthuizen. Binnen de ELV afdeling zullen cliënten met een hoge- en lage complexe zorgvraag opgenomen worden.

Wat ga je doen?

Binnen de ELV afdeling worden patiënten opgenomen met een acute zorgvraag, dit kan vanuit de thuissituatie zijn, maar ook vanuit het ziekenhuis. De afdeling biedt met name kortdurende en complexe zorg. Het doel is dan ook de eerder bestaande of huidige zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de cliënt te waarborgen en/of waar nodig verbeteren waardoor de opname duur kan worden beperkt in het belang van de cliënt en zijn naasten. Zo wordt er gestreefd naar een korte opname met goede resultaten en terug keer naar de oude woonomgeving.

Als verzorgende IG/verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van zorg op de afdeling. Je levert kwalitatief hoogwaardige zorg aan de opgenomen cliënten en betrekt daarbij hun eigen netwerk. Je bent in staat het gehele zorgproces van opname tot ontslag te overzien. Daarnaast verricht je (verpleegtechnische) handelingen, signaleer en analyseer je bijzonderheden binnen het zorgproces en neem je actie hierop.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG/Verpleegkundige niveau 4 of 5 en kunt voorbehouden handelingen uitvoeren conform BIG
 • Je hebt ervaring op een afdeling ELV/Revalidatie/Thuiszorg en in het werken met cliënten met cognitieve en sociale problemen.
 • Ervaring met het OMAHA classificeringssysteem is een pré.
 • Je bent een teamplayer en in staat feedback te geven, maar ook te ontvangen.
 • Je bent gedreven, energiek en kwaliteitsgericht.
 • Je neemt initiatieven en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent flexibel.
 • Je bent ingeschreven in het V&VN kwaliteitsregister, of je bent bereid je in te schrijven.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat krijg je van ons?

 • Binnen de ELV afdeling wacht jou een afwisselende functie in een enthousiast team. Je ontvangt leiding van de coördinerend verpleegkundige ELV en teamleider Thuiszorg. Daarnaast zal je rooster uit wisselende diensten bestaan, maar vinden we het ook belangrijk dat er een goede balans tussen werk en privé is. ZorggroepENA investeert graag in haar medewerkers en bouwt graag langdurige relaties op. Zo zijn er veel doorgroei- en scholingsmogelijkheden binnen onze Zorggroep en hebben we onze eigen ENA academie. Je kunt per direct aan de slag en hebben we diverse mogelijkheden voor contracturen. Arbeidvoorwaarden zullen volgende de CAO VVT zijn (salaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding), daarnaast biedt de zorggroep een MKSA (uitruil) regeling van € 650,- per medewerker per jaar.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct via onderstaand emailadres! Voor vragen kun je contact opnemen met Betty van der Horst (Teamleider Thuiszorg) of Shanna Kraai (coördinerend verpleegkundige).

 • Informatie over deze functie is in te winnen Betty van der Horst, teamleider thuiszorg. Telefoonnummer 06-12967151 of Shanna Kraai, coördinerend verpleegkundige ELV. Telefoonnummer 06-28540380.
 • Sollicitaties voorzien van C.V. kunnen gericht worden aan: Jacqueline de Zeeuw, via sollicitaties@zorggroepena.nl met in de onderwerpregel van de email: Verzorgende/Verpleegkundige ELV en in CC naar b.vanderhorst@zorggroepena.nl en s.kraai@zorggroepena.nl.

 

Meer nieuws