Medewerker welzijn voor dagopvang op locaties Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel

Medewerker welzijn voor dagopvang op locaties Barneveld, Voorthuizen en Scherpenzeel

Ben jij een flexibele welzijnsmedewerker? Dan zoeken we jou!

aantal uren: flexcontract

Wat je functie inhoudt:
Als medewerker welzijn ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van onze cliënten op de dagopvang. Hier bieden we vijf dagen in de week een afwisselend programma voor mensen die nog thuis wonen. Je stelt in samenspraak met de cliënt een zorgplan op en coördineert de uitvoering van dit plan. Je geeft onze cliënten een warm welkom en helpt hen bij de activiteiten op de dagopvang. Je observeert en signaleert de zorgvragen en rapporteert deze in het zorgdossier. Daarnaast werk je samen met familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Ben jij echt een gezelligheidsmens die het leuk vindt om andere mensen enthousiast te maken? Ben jij een organisatietalent, creatief en straal je daarbij rust en overzicht uit? Voel jij je helemaal op je gemak bij oudere mensen? Dan is deze leuke en gevarieerde functie echt wat voor jou!

Oproepbasis: Je bent flexibel inzetbaar.

Waarom Zorggroep ENA? 
Zorggroep ENA werkt vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte, persoonsgerichte aandacht en die is voor elke cliënt anders. Daarom is ons motto: ‘Samen midden in het leven’. Onze medewerkers zijn toegewijd, professioneel en ambitieus. We verlenen professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben en bieden dagopvang en eerstelijnsverblijf. Dit doen wij op drie locaties in Voorthuizen, Scherpenzeel en Barneveld. Bij ons is iedereen ongeacht levensovertuiging welkom.

Jouw kennis is belangrijk voor ons!
Jij bent iemand met hart voor de ouderenzorg en weet ook om te gaan met cliënten met dementie. Je luistert en je handelt tegelijk. Je hebt een feilloze antenne voor wat nodig is op welk moment. Je bent iemand die goed kan observeren en gevolg kan geven aan de benodigde acties. Wat we verder nog vragen:

  • Een vakgerichte opleiding, afgerond met een agogisch mbo-niveau 4 diploma (SPW, MMZ of vergelijkbaar)
  • Zelfstandigheid en eigen initiatief; we werken met zelforganiserende teams
  • Ambitie om jezelf te ontwikkelen; de ENA Academie biedt het hele jaar door na- en bijscholingen
  • Flexibel inzetbaar in uren en op alle locaties
  • Bij voorkeur ervaring in de dagopvang

Wij waarderen jou met:

 • Passend salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring op basis van de CAO VVT salarisschaal FWG 40
 • 8 % vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT
 • Een MKSA (meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden)-regeling
 • Collectiviteitskorting op de zorgverzekering
 • Scholing via de ENA Academie

Meer informatie en solliciteren:
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Jeanet van de Langemeen (coachend leidinggevende Het Huis in de Wei – Scherpenzeel). Bel daarvoor het algemene nummer 0342-479500 en vraag naar de betreffende leidinggevende.

Je motivatiebrief met CV ontvangen we graag via de mail: sollicitaties@zorggroepena.nl. Graag in het onderwerp van de mail de functie noemen waarvoor je solliciteert.

Zorggroep ENA vraagt nieuwe medewerkers bij indiensttreding altijd een recente Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overhandigen. Daarnaast doet Zorggroep ENA voortaan een check in zowel het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) als in het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn.

Meer nieuws