Expositie quilt wandkleden

Expositie quilt wandkleden

Mijn naam is Ria Tesink, ik ben geboren in 1938 en woon dicht bij Nieuw Avondrust. Af en toe werk ik daar als vrijwilliger in het weekend als telefoniste-receptioniste.
Ik weet niet meer precies wanneer ik ben gestart met het quilten. Maar dat is zeker al wel 15 jaar geleden. Zoals u kunt zien heb ik in de loop der jaren veel verschillende (grote en kleine) quiltwandkleden gemaakt. Maar wat is quilten nu precies. Wanneer je dat opzoekt op Internet vind je onderstaande tekst. En eigenlijk vind ik dat wel een mooie omschrijving.

Quilten is zoals het leven: met tijd, liefde en geduld breng ik verschillende ongelijke stukjes bij elkaar tot een, naar mijn idee, harmonieus en prachtig geheel.

In mijn woning heb ik diverse quilts hangen maar er liggen er ook veel in de kast. Daarom vind ik het erg leuk, dat ik nu de gelegenheid heb, om ze allemaal te laten zien met deze expositie. Ik hoop dat u er van zult genieten.

Ria Tesink

 

 

 

 

 

Meer nieuws