ENA Zomerweken van start

ENA Zomerweken van start

Zes weken lang toert de ENA-camping langs de locaties

7 juli 2022

Het belooft een warme en vooral gezellige zomer te worden bij Zorggroep ENA. Want we presenteren met trots de ENA zomerweken. Zes weken staat de zomer bij Zorggroep ENA bol van de activiteiten.

Voor het eerst dit jaar openen we de ENA-camping. Iedere twee weken staat deze mobiele camping, compleet met ENA-caravan op een andere locatie. Op en rond de camping zijn zomerse activiteiten gepland. Bewoners en cliënten, naasten, familie, vrijwilligers en medewerkers kunnen zo samen proeven van het leven op de camping. Een kopje koffie of drankje bij de caravan, ochtendgymnastiek, liveoptredens op de camping, een patatje, een potje jeu de boules? Het kan deze zomer allemaal! Diverse mensen die betrokken zijn bij Zorggroep ENA hebben kampeerspullen uitgeleend aan de camping; natuurlijk de welbekende campingstoeltjes maar ook een wasrekje en zelfs een complete tent. Dit samenzijn op de camping sluit heel goed aan bij het motto van Zorggroep ENA: ‘Samen midden in het leven’.

Ruimzicht
De ENA-camping slaat eerst haar tenten op bij de locatie Ruimzicht in Barneveld. Van maandag 11 juli tot en met zondag 24 juli barst het van de activiteiten: van een ouderwetse breiochtend tot een roofvogelshow.
Bekijk hier het complete programma van Ruimzicht.

Het Huis in de Wei
Daarna verhuist de camping naar de locatie Het Huis in de Wei in Scherpenzeel. Het feestelijke zomerprogramma op de camping vindt daar plaats van maandag 25 juli tot en met zondag 7 augustus. Daar genieten de campinggasten van een Italiaanse ijsmiddag en het spel De Toren van Pisa, is er ouderwets pannenkoeketen en komt de roofvogelshow ook langs.
Bekijk hier het complete programma van Het Huis in de Wei.

Nieuw Avondrust
Tot slot strijkt de ENA-camping neer bij de locatie Nieuw Avondrust in Voorthuizen; van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 28 augustus. In het gevarieerde programma is ook een plek gereserveerd voor de roofvogelshow. Er is veel muziek en een leuke beweegworkshop: drumming.
Bekijk hier het complete programma van Nieuw Avondrust.

Meer nieuws