ENA Campingweken van start

ENA Campingweken van start

Zonnige zomerweken op de ENA-camping van start

Ruimzicht in Barneveld trapt deze week af met campinglife: een bruisende campingweek boordevol activiteiten rondom de woonzorglocatie. De weken daarna volgen de gezellige campingweken op Nieuw Avondrust in Voorthuizen en Huis in de Wei in Scherpenzeel. Dus drie weken lang volop campingplezier. 

Vorig jaar zijn de campingweken voor de eerste keer op touw gezet. Dit was zo’n succes dat opnieuw een mobiele camping – in totaal drie weken op de drie locaties – is opgetuigd om het gevoel van kamperen na te bootsen. Het activiteitenteam heeft een aantrekkelijk programma bedacht in en rond de camping. Van bingo, BBQ, openluchtdiensten en sorbetmiddag tot tuinconcerten, muziek en bewegen: alle ingrediënten zijn aanwezig om de bewoners, cliënten en hun naasten een onvergetelijke ‘kampeervakantie’ te bezorgen. 

Sociale functie

Campinglife is vooral een sociale gebeurtenis waarbij onderlinge ontmoeting én het ophalen van herinneringen centraal staan. Het samenzijn op de camping sluit dan ook goed aan op het motto van Zorggroep ENA ‘samen midden in het leven’. “Zonder de hulp van onze medewerkers en heel veel vrijwilligers zou het niet lukken om zoiets te organiseren. Het weer ziet er komende week ook goed uit. We gaan er een onvergetelijke kampeerweek van maken. De feestelijke opening op de eerste dag was al druk bezocht. Om 10.00 uur zaten de bewoners er helemaal klaar voor”, zegt Anette Petersen, coördinator vrijwilligers en welzijnsactiviteiten Ruimzicht.

Data:

14 – 18 aug. a.s. Ruimzicht, Barneveld

21 – 26 aug. a.s. Nieuw Avondrust, Voorthuizen

28 – 2 sept. a.s. Huis in de Wei, Scherpenzeel

De activiteiten variëren per locatie.

Lees hier over Ruimzicht: Activiteitenoverzicht campinglife 2023

Lees hier over Nieuw Avondrust Campingweek programma Nieuw Avondrust

Lees hier over Huis in de Wei: Programma Blij in de Wei def

 

Meer nieuws