Bloemetje van de Week

Bloemetje van de Week

De pluk- en moestuin bij Ruimzicht groeit en bloeit uitbundig! We werken hiervoor samen met Stichting Mijn tuin, Jouw tuin zodat deze heerlijke, groene oase de functie heeft van buurttuin. Buren, bewoners van Ruimzicht, naasten, vrijwilligers en medewerkers ontmoeten elkaar in de tuin. Kijk en dat past weer zo mooi bij ons motto ‘Samen midden in het leven’.

En wat is er leuker dan iemand blij maken met een mooie bos vers geplukte bloemen uit de tuin. Daarom hebben we deze zomermaanden een leuke bloemengroet: Het Bloemetje van de Week. Iedere zaterdag wordt een bewoner van Ruimzicht verrast met een mooi boeket bloemen uit de tuin. Om iemand een hart onder de riem te steken, te bemoedigen, te troosten of gewoon zomaar.

HET BLOEMETJE VAN DE WEEK IS VOOR:

Zaterdag 24 september

Meneer Moesbergen is gelukkig weer herstellende en daarom bemoedigen we hem met het Bloemetje van de Week. Hij wil iedereen bij Ruimzicht graag bedanken voor alle goede zorgen!

Zaterdag 17 september

Het Bloemetje van de Week ging naar een etage van Ruimzicht waar corona heerst.

Zaterdag 10 september

Vandaag heeft Aart van het Bloemetje van de Week gekregen. Aart, die vroeger in Voorthuizen op de Noordersingel meedeed met het bouwen en versieren van de corsowagens voor Floralia, houdt van bloemen.

Zaterdag 3 september

Mevrouw De Vries woont sinds kort in locatie Ruimzicht, Ze houdt ontzettend veel van bloemen. Daarom heten we haar van harte welkom met het Bloemetje van de Week.

Zaterdag 27 augustus

Bloemen houden van mensen en mensen houden van bloemen 💐. Mevrouw Klomp houdt heel erg van buiten en van alle bloemen die in bloei staan. Zij verzorgt deze dan ook met heel veel liefde.

Zaterdag 20 augustus

Mevrouw Van Moorsel woont nog maar kort bij Zorggroep ENA. Ze heeft een fijn appartement in Ruimzicht. Met een mooi bloemetje uit de pluk- en moestuin Mijn tuin Jouw tuin bij Ruimzicht heten we haar van harte welkom!

Zaterdag 13 augustus

Mevrouw Fremery geniet van haar bloemetje!

Zaterdag 6 augustus

Mevrouw Harskamp: ze geniet van heel veel dingen: naar het dorp gaan, wandelen en … bloemen… Dit mooie boeket is voor haar!

Zaterdag 30 juli

Mevrouw Houweling: ze heeft het afgelopen jaar veel meegemaakt en kan daarom wel een bemoediging gebruiken.

Zaterdag 16 juli

Het bloemetje van deze week is voor de afdeling de Beek, locatie Ruimzicht.

Zaterdag 9 juli

Mevrouw Honcoop-Timmers. ,,Wat een leuke attentie”, zo reageerde ze blij verrast.

Meer nieuws