Bijna € 5.000,- voor onze bewoners van Nieuw Avondrust

Bijna € 5.000,- voor onze bewoners van Nieuw Avondrust

Nieuw Avondrust heeft opnieuw een geslaagde bazaar en rommelmarkt georganiseerd afgelopen woensdag 10 mei. De totale opbrengst bedraagt maar liefst € 4.998,09!

Het opgehaalde geld is ook dit jaar volledig bestemd voor onze bewoners. “Een specifiek doel wordt later bepaald, maar het gaat sowieso naar onze bewoners. Het kan een uitje zijn of iets anders, het hoeft helemaal niet groots te zijn. Een geweldige opbrengst op deze mooie en gelukkig droge dag”, zegt Edith Waaijenberg die samen met collega Lia Dokter alles heeft georganiseerd.

Van prullaria tot leuke moederdagcadeaus
Speelgoed, zelfgemaakte kaarten, kleding, plaids, servies, handwerkspulletjes, broodtrommels, tassen, kussens, schoenen, plantjes en curiosa; er was zowel binnen als buiten veel te koop tegen vooral kleine prijsjes. De zelfgemaakte cake viel in de smaak. Net zoals de verse oliebollen en gerookte paling en zalm. Deze editie stonden er meer bewoners zelf achter de kramen, zoals bij de crea-kraam. Hier werden de mooiste creaties gemaakt en direct verkocht.

Sociale functie
De bazaar is vooral een sociale gebeurtenis waar onderlinge ontmoeting centraal staat. In ontmoetingsruimte zaal Zeumeren was het de hele dag door een gezellige drukte: bewoners en bezoekers genoten van een kop koffie met wat lekkers en deden ondertussen mee aan het Rad van Avontuur. Verder was er enveloppen trekken in de hal en een verloting van kleine tot grote prijzen. RuiterActief was ook aanwezig met een groep cliënten. Zelfs een hele klas van de Koningin Wilhelmina School uit Voorthuizen liep rond met allemaal een euro op zak van de meester.

Veel dank
“Wij bedanken de ondernemers in de gemeente Barneveld die ons gesponsord hebben voor hun bijdrage. En natuurlijk alle vrijwilligers en bewoners die ons geholpen hebben op deze meer dan geslaagde dag.”

Meer nieuws